Ons wok-grill-buffet arrangement is alom bekend in Oud-Beijerland en omstreken. Tijdens dit arrangement kunt u onbeperkt genieten van het buffet, de wok en grill. Vervolgens kunt u het arrangement afsluiten met onze heerlijke desserts.

Voorgerechten

Start uw maaltijd met kleine warme en koude gerechten. U kunt kiezen uit een aantal soepen, salades, sushi en diverse hapjes, zoals mini loempia, gebakken banaan of snacks.

Hoofdgerechten

Stel uw eigen maaltijd samen. U kunt kiezen uit gerechten van de wok, grillplaat en/of het warm buffet. De producten die wij serveren zijn dagvers en speciaal geselecteerd voor de specifieke bereidingsmethode.

Wok: Voor het wokken kunt u een keuze maken uit verschillende verse producten. Diverse soorten vlees, groenten en seafood zijn voor u voorbereid. De kok zal uw samenstelling met een door u gekozen saus roerbakken in de wok. Wij bieden u daarnaast de keuze uit elf verschillende wok sauzen.

Grill: Er liggen ook allerlei vlees, groenten en seafood klaar om gegrild te worden op de grillplaat. De Teppan Yaki zorgt ervoor dat de vlees en vis een knapperig korstje krijgen en de binnenkant zacht en mals blijft.

Buffet: Het buffet is onderverdeeld in twee delen, een warm buffet en een koud buffet. Het warm buffet bestaat uit reeds klaargemaakte gerechten, o.a. babi pangang, foe yong hai, kipfilet in pikante saus, gesneden ossenhaas in geurige saus etcetera. Ook kunt u wok of grill gerecht aanvullen met bijgerechten zoals nasi goreng, bami goreng, mihoen, witte rijst, patat of gebakken aardappelen voor een compleet gerecht.

Nagerechten

De gezellige avond kunt u beëindigen met slagroomsoesjes, verschillende fruitsoorten en een keuze uit vier verschillende ijssmaken met een toefje chocoladesaus, aardbeiensaus of slagroom. U kunt bij onze medewerkers natuurlijk ook koffie, thee en/of cappuccino bestellen.

Prijzen (per persoon)

Onderstaande prijzen zijn voor wok, teppan yaki & buffet excl. drank:

  • Maandag t/m donderdag voor € 27,95 per persoon.
  • Vrijdag t/m zondag, inclusief feestdagen voor € 29,95 per persoon.
  • Kinderen vanaf 4 t/m 11 jaar voor € 14,95 per persoon.

Graag van maandag t/m vrijdag van tevoren aangeven dat u wilt gaan wokken. Wanneer dit niet is aangegeven, kan er ook niet worden gewokt wegens een te korte tijd voor het voorbereiden van de gerechten. Wij hopen hier begrip voor te hebben. Mocht u een allergie hebben, laat het ons weten zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen.