Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, een bedrijfsdiner of een andere feestelijke gebeurtenis, of wilt u gezellig een uitgebreid buffet thuis hebben? Voor iedere gelegenheid kunnen wij u daar wellicht mee helpen! Wij bieden smaakvolle en betaalbare catering met verse ingrediënten geheel naar uw wensen.

Naast het afhalen en restaurant bezorgen wij ook grote bestelling of warme buffetten op uw gewenste locatie. De samenstelling van de gerechten kan bestaan uit bekende gerechten, maar u kunt zelf ook een combinatie uitkiezen. Al onze catering buffetten beginnen vanaf 15 personen en omdat wij kleinschalig zijn, zijn wij flexibel en kunnen wij alle aandacht schenken aan uw receptie of feest. Tevens is er de mogelijkheid voor het huren van borden en bestek.

De prijzen voor de grote bestellingen worden berekent o.b.v. de meest recente afhaalprijslijst. Voor warme buffetten wordt in overleg met de cheffin een prijs bepaald gebaseerd op de gekozen gerechten waaruit de samenstelling bestaat.

Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken of u kunt langskomen om een vrijblijvend gesprek te voeren. Zie onze contactgegevens onderaan de website voor ons telefoonnummer en de openingstijden.