Laatste update: 27 maart 2020

COVID-19 update: wij zijn geopend voor afhalen

Tijdens deze periode is het belangrijk om te denken aan uw en onze veiligheid en gezondheid. Vandaar dat wij de richtlijn van de overheid volgen en het restaurant hebben gesloten.

King’s Palace blijft geopend voor het afhalen van eten. Tijdens het afhalen vragen wij vriendelijk om minimaal 1,5 meter afstand te houden tussen u en andere gasten. Wij hopen op uw begrip en wensen u sterkte in deze moeilijke tijden.

Openingstijden

Tijdens deze periode zijn wij iedere dag geopend voor afhalen van 16:30 tot en met 20:00. Gelieve telefonisch te bestellen via 0186 – 616 933 om zo het aantal wachtende gasten in het afhaalgedeelte te verminderen.

Rijstvelden

Afhaalmenu

Via onderstaande knop kunt u ons afhaalmenu bekijken.

Bekijk het afhaalmenu

Chinees afhalen Oud-Beijerland

Mocht u een keertje geen zin hebben om te koken of u heeft gewoon zin in lekker Chinees eten, dan kunt u bij ons een heerlijke maaltijd afhalen. Wij hebben een uitgebreid keuze aan gerechten van onze menukaart die u op deze website kunt vinden. Uw gerechten worden stevig en warm verpakt zodat u er thuis optimaal van kunt genieten!

Voor het afhalen hebben we naast de uitgebreide menulijst nog twee wisselende menu’s: Maandmenu en Familiemenu. Er is daarnaast ook een mogelijkheid om warme buffetten bij u thuis te bezorgen. Voor nadere informatie zie catering.

U kunt bij ons uw bestelling maken, maar voor nog meer gemak kunt u uw bestelling ook telefonisch doorgeven op 0186-616933. U haalt uw bestelling dan op een afgesproken tijdstip af.